Back

SEO: Google Search heeft zijn algoritme bijgewerkt.

Als uw site onlangs is aangetast wat betreft de natuurlijke verwijzingen, is het mogelijk dat deze update de oorzaak is. Google heeft zojuist via zijn Twitter-account een belangrijke update van zijn Google Search-algoritmen aangekondigd.

Deze update is de eerste grote update van 2023, de laatste dateert van september 2022. Google heeft aangegeven dat de updategeschiedenis zal worden bijgewerkt zodra de uitrol is voltooid, maar heeft niet aangegeven hoe lang dit zal duren.

Nog maar een paar weken geleden kondigde Google een belangrijke update aan voor productbeoordelingen in bepaalde landen, met name Frankrijk. Het doel van deze update was de kwaliteit en relevantie van de productvergelijkings- en testpagina’s te verbeteren. Zoals gebruikelijk gaf Google geen details over de aard van deze nieuwe update, maar de doelstelling van het bedrijf op lange termijn blijft om te verwijzen naar kwaliteitsinhoud die steeds relevanter wordt voor internetgebruikers.

SEO en Google zoeken 2023 update


Grote updates hebben doorgaans de grootste impact op het verkeer op de site, zowel positief als negatief. Het is echter niet raadzaam radicale veranderingen door te voeren om een slechte trend te keren. De relevantie en betrouwbaarheid van de pagina’s voor uw publiek blijven de belangrijkste gegevens om rekening mee te houden op uw site. Bij een daling van het verkeer stelt Google voor naar de inhoud van de pagina’s te kijken.


Als u wijzigingen aan uw pagina’s moet aanbrengen, raden wij u aan om u te concentreren op de inhoud zelf, want daarop zijn de algoritmen van Google gebaseerd. Het is belangrijk op te merken dat het meestal een paar dagen duurt om merkbare veranderingen te zien, dus het is raadzaam om de statistieken van uw site goed in de gaten te houden om te begrijpen waar deze worden beïnvloed.

Thomas
Thomas
http://mamoot.be

Ce site internet stocke des cookies sur votre ordinateur. Police de cookie